Bitcoin Pro functies in een oogopslag

Er is geen tekort aan functies op het Bitcoin Pro-platform. Hier is een high-level blik op enkele van de meer prominente redenen om deze bekende crypto exchange te gebruiken.

Over the Counter (OTC) Services – Gebruikers die met hoge volumes handelen, kunnen de OTC-functie met Bitcoin Pro gebruiken als een één-op-één service.

Voor meer informatie, klik hier: https://www.frau-margarete.de/nl/bitcoin-pro-ervaringen/

Dark Pool – Dit is een onzichtbaar orderboek waar alleen de handelaar zelf zijn orders kent. Met een Dark Pool-functie kunnen gebruikers anoniem handelen zonder andere handelaren te laten zien waar hun belangen liggen.

Fiat trading en hoge liquiditeit – Met Bitcoin Pro hebben gebruikers toegang tot meer dan 50 cryptocurrencies over 140 markten. De exchange ondersteunt zes fiat valuta’s: Canadese dollar (CAD), Euro (EUR), Groot-Brittannië Pond (GBP), Japanse Yen (JPY), Zwitserse Franken (CHF), en de Amerikaanse dollar (USD).

Forex handel – Gebruikers kunnen niet alleen handelen in cryptocurrencies, maar ze kunnen ook hun favoriete fiat valuta inwisselen voor een van de andere zes ondersteunde valuta’s op het platform.

Klantenondersteuning – Gebruikers ontvangen 24 uur per dag klantenondersteuning bij het gebruik van dit handelsplatform. Dat betekent dat er altijd iemand beschikbaar is om te helpen, ongeacht het tijdstip van de dag.

Veilig en betrouwbaar – Als het aankomt op crypto veiligheid, staat Bitcoin Pro aan of nabij de top in zijn industrie. De exchange is nog nooit gehackt, dus u weet dat uw fondsen en activa veilig zijn.

Handel in futures en op marge – Bitcoin Pro biedt zowel margehandel als futureshandel met een hefboom tot 5x, dus geavanceerde gebruikers hebben toegang tot alle tools die ze nodig hebben om de transacties te doen die ze willen.

Uitgesplitste kosten

Een van de meest aantrekkelijke dingen aan deze beurs zijn de lage kosten.

Gebruikers zullen snel merken dat alle kosten op het platform per transactie worden berekend.

Bitcoin Pro maakt gebruik van een typisch maker / nemer vergoedingsschema, dat rekening houdt met de digitale valuta’s die worden verhandeld, samen met het handelsvolume van de gebruiker over de afgelopen 30 dagen.

Handelsvergoedingen vallen in een van de volgende vier categorieën: dark pool handelsvergoedingen, reguliere handelsvergoedingen, stablecoin vergoedingen, of marge vergoedingen.

Standaard fees beginnen bij 0.16% voor makers en 0.26% voor nemers. Als een gebruiker echter meer dan $10M per maand verhandelt, komt hij in aanmerking voor maker fees van slechts 0,00% en taker fees van slechts 0,10%.

Als het gaat om stablecoins, is Bitcoin Pro’s fee-structuur gebaseerd op handelsparen. Met stablecoins betalen gebruikers een vergoeding van 0,20% of minder voor elke transactie, of ze nu de maker of de nemer zijn. Als u meer dan $1M in stablecoin handelt per maand, zijn er geen kosten.

Zoals u kunt zien, zijn Bitcoin Pro’s tarieven gelijk of beter dan veel van de grote handelsplatforms in de industrie. Houd er echter rekening mee dat hoe langer een positie open blijft, hoe duurder uw handel zal zijn.